Андрій Путілов: Стати матір'ю - найщасливіша подія у житті кожної жінки

Сьогодні, 13 травня пологове відділення Херсонської клінічної лікарні ім. О. та А. Тропіних відвідав Андрій Путілов. Привід особливий - 13 травня у всьому світі відзначається День матері.

Напередодні свята матерями, хто вперше, а хто - вже вкотре, у лікарні ім.Тропіних стали одинадцять жінок.

Кожній з породіль Путілов подарував книгу доктора Комаровського з порадами, як доглядати за дитиною, а також памперси для новонароджених.

«Стати матір'ю - найщасливіша подія у житті кожної жінки. У вас вона ще приємніша, бо ви народили напередодні такого чудового свята.


Нехай малюки ростуть міцними і щасливими. Це поповнення України, наше майбутнє і надія. А вам бажаю здоров'я», - привітав породіль Андрій ПУТІЛОВ.


P.S. Лікарня Тропіних - один із найстаріших медичних закладів Херсонщини, перші пологи тут прийняли ще до революції - у 1914 році. Зараз у відділенні народжують майже щодня!

Минулоріч тут прийняли понад 1400 пологів, а цього року вже понад 300. 70 відсотків пологів - партнерські. Обслуговують вагітних та жінок, які стали мамами, близько 60-ти кваліфікованих лікарів та медсестер.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон