Херсонців просять допомогти розслідуванню резонансного вбивства

Слідче управління обласного главку поліції Херсонщини проводить досудове розслідування за фактом умисного вбивства підприємця та тяжкого поранення його охоронця, яке сталося у минулий вівторок, 24квітня у Дніпровському районі Херсона.

Поліція звертається до можливих свідків резонансного вбивства підприємця у м. Херсоні: Просимо водіїв транспортних засобів, які проїжджали 24.04.2018 у період часу з 18.30 до 19.30 по вулицях Перекопська, Університетська (колишня вул. 40 років Жовтня), Чорноморська та пр. Текстильників надати відео-записи відео-реєстраторів ваших автомобілів працівникам поліції для вивчення з метою можливого отримання інформації, яка представлятиме слідчий інтерес, допоможе у розкритті тяжкого злочину та затриманні злочинця.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією, яка допоможе слідству у розкритті даного злочину, звертайтеся за телефонами: 45-92-16, 050-748-91-77 або 102, - йдеться у зверненні слідчого управління ГУНП в Херсонській області.

P.S. Нагадаємо, що напередодні за допомогою у розкритті резонансного вбивства звернувся і колишній мер Херсона Володимир Сальдо, який обіцяв винагороду в 50 тисяч гривень «за інформацію, яка допоможе слідству спіймати вбивцю і становити замовника злочину...»

"Для того чтобы ему помочь, я объявляю вознаграждение 50 тысяч гривен за информацию, которая поможет следствию поймать убийцу и установить заказчика", – заявив В.Сальдо в середу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон