День Землі у Херсонському державному університеті

Вже вдруге у Херсонському державному університеті проходить святкування Всесвітнього Дня Землі. Сьогодні, 24 квітня до університету завітали учні 25 загальноосвітніх шкіл міста,які зібрали 115 контейнерів по 5 літрів кожен із елементами живлення.

Відповідальне ставлення до навколишнього середовища – основна ознака цивілізовано світу. Кожен з елементів живлення, потрапляючи на сміттєзвалище отруює навколо себе і землю, і ґрунтові води, через велику кількість важких металів та хімічних елементів у їх складі.

Тому, завдяки таким просвітницьким заходам, який сьогодні пройшов у Херсонському державному університеті, ми виховуємо молодь бути відповідальними і розуміти, що кожна дія має наслідки. Навіть така, здавалося б, незначна, як не сортування сміття.

Організатори збору елементів живлення роблять велику роботу – захищають здоров'я людей, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон