Херсонська молодь хотіла б працювати в аеропорту

З студентами Херсонського національного технічного університету, які виявили бажання працювати в аеропорту, минулого тижняпровів співбесіду директор аеропорту "Херсон" Віталій Кучерук.

Співбесіду Віталій Кучерук провів з студентами, що вже зацікавилися авіаційною професією: три студента були визначені в службу авіаційної безпеки, два – в службу організації перевезень, ще один студент – в службу радіосвітлотехнічного забезпечення польотів.

"Сьогодні аеропорт "Херсон" є передовим підприємством в регіоні, мобільно розвивається. І нам би хотілося себе зарекомендувати. Нам потрібно зрозуміти, чого ми варті і що можемо зробити для розвитку нашого рідного краю", – прокоментувала студентка факультету економіки ХНТУ Ганна Мунтян.

Віталій Кучерук закликав студентів до наполегливості у трудовій діяльності: "На старті ви всі рівні. Все залежить від вашої старанності і працьовитості. Через певний час хтось стане керівником, інші, можливо, зможуть вступити до національного авіаційного університету та отримаюти авіаційний профіль. Прошу пам'ятати, що подальша кар'єра залежить від того, як ви зарекомендуєте себе на всіх етапах вашої трудової діяльності".

Відзначимо, співбесіда директора аеропорту «Херсон» зі студентами стала логічним продовженням діалогу керівництва аеропорту та Херсонського національного технічного університету. У березні 42 кращим студентам-випускникам декількох факультетів вказаного вишу була організована ознайомча екскурсія по аеропорту.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон