Про якість звітів херсонських депутатів

У Громадська рада при Херсонському міському голові провели відповідний моніторинг і високо оцінили звіти депутатів фракції ПП «Об'єднання «Самопоміч» у Херсонській міській раді Андрія Дмитрієва та Дініса Бердника.

Громадська рада, за результатами моніторингу, відзначила звіти Андрія Дмитрієва та Дініса Бердника (фракція ПП «Об'єднання «Самопоміч» у Херсонській міській раді) як найбільш якісні, разом із п'ятьма іншими звітами колег-депутатів у Херсонській міській раді.

Зокрема громадські діячі Херсона зазначили докладний опис роботи депутатів в раді (на пленарних засіданнях, в постійних та в тимчасових комісіях, роботу над проектами рішень) та використання мультимедійних пристроїв для наочності інформації у звітах.

Команда «Самопомочі» щиро дякує Громадській раді при Херсонському міському голові за високу оцінку діяльності депутатів фракції у міській раді! Для нас це важливе визнання, адже ми працюємо заради кращого майбутнього у нашому прекрасному місті – і висока оцінка з боку активних громадських діячів та експертів свідчить про те, що ми рухаємось у вірному напрямку.

За матеріалами Самопоміч-Херсон

P.S. Також наголошуємо, що команда «Самопомочі» завжди відкрита для спілкування і спільних проектів із активною громадою та журналістами Херсона. У нас спільна мета, а це означає, що ми маємо діяти разом. В єдності – наша сила! Дякуємо вам!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон