Мангер: Працюємо над тим, аби аеропорт «Херсон» ставав ще краще

На цьому наголосив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який разом з головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим та депутатами облрадивідкривав сьогодні реконструйований перон та аванперон міжнародного аеропорту «Херсон».

Як розповів директор КП «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук, роботи по реконструкції розпочалися у 2016 році і були завершенні наприкінці цього року завдяки коштам з державного та обласного бюджетів.

«Тепер на реконструйованому пероні одночасно можна розмістити на 6 місцях стоянок літаки типу Airbus 321 та Boeing 737-800. Максимальна злітна маса 80 тонн», – із задоволенням презентує можливості оновленого перону та аванперону Віталій Кучерук та запросив очільників області перерізати традиційну червону стрічку.

Може хтось скаже, що подія не значна, але для херсонського аеропорту кожний крок, навіть невеликий, – це крок уперед, це крок до розвитку та всесвітнього визнання. Такої думки голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

«Зараз на посадковій смузі стоїть літак компанії Turkish Airlines. Це наш стратегічний партнер, оскільки він першим погодився співпрацювати з херсонський аеропортом. Ми вдячні компанії за партнерство. І працюємо над тим, аби з кожним днем міжнародний аеропорт «Херсон» ставав все краще і краще.


На сьогодні депутати обласної ради підтримали виділення коштів на реконструкцію залу вильоту на другому поверсі, – зазначив Владислав Мангер та додав, – Впевнений, що з часом наш аеропорт зможе досягти рівня кращих міжнародних аеропортів».

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон