Тарифи на вивезення сміття постійно зростатимуть

На 24—32% дорожче платитимуть за вивезення твердих побутових відходів жителі Каховки вже з 1 січня 2018 року.Відповідне рішення прийнято виконавчим комітетом міськради.

За словами керівництва КП «Комунальне транспортне підприємство», що займається вивезенням сміття, нинішнє подорожчання пов'язане зі зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, вартість запчастин та інші витрати. При безконтейнерній схемі збирання ТПВ мешканці багатоквартирних і одноквартирних будинків сплачуватимуть відтепер 16,88 грн./місяць з людини.

Якщо ж у цих будинках є присадибна ділянка, то тариф становитиме 18,82 грн. А при контейнерній схемі збирання каховчани сплачуватимуть 14,03 і 15,44 грн. відповідно.

Дирекція «КТП» також попереджає, що в 2018 році тарифи доведеться, скоріш за все, переглянути в бік підвищення знову в разі збільшення мінімальних зарплат і подальшого зростання цін на ПММ.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон