Співаковський подякував студентам, що обрали Херсонський державний університет

Сьогодні, 14 грудня студентство Херсонського державного університету в кіноконцертному залі «Ювілейний» святкувало 100-річчя рідного вишу.

Історія і сьогодення були представлені глядачам у залі, чудові концертні номери підготувала талановита молодь, яка має гарні досягнення і в навчанні, і в міжнародній науковій співпраці, творчості, спорті, громадській діяльності.

Нині молодь встигає все - такий темп життя задає сучасний світ. Університет - це освітнє середовище, де створюється людський капітал. І Україна, і наша Херсонщина відбудеться за умови, якщо є молодь, яка саме тут розбудовуватиме нову країну, створюючи потенціал для економічного зростання регіону.

Тому, звертаючись до студентів, подякував, що обрали Херсонський державний університет, обрали Херсон. Від Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки вручив грамоти і подяки студентам за успіхи у навчанні, - повідомив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон