Владислав Мангер про суд - як оберег держави

«Сьогодні суд є своєрідним оберегом нашої країни, бо тільки від нього залежить – буде Україна правовою державою чи ні»,– зауважив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сьогодні, 14 грудня під час урочистого заходу з нагоди відзначення Дня працівників суду.

Очільник облради подякував працівникам суду за самовіддану працю та висловив сподівання, що в майбутньому український суд зможе стати взірцем правової системи для всього світу.

«Мені дуже подобається судова система у Великобританії. Вона є настільки незалежною, що навіть якщо Прем'єр-міністр зателефонує до суді з приводу якоїсь судової справи, то цей робочий день стане для нього останнім.

Маю надію на те, що український суд також зможе досягти такого високого рівня», – висловив сподівання Владислав Мангер, і від імені усього депутатського корпусу Херсонської обласної ради побажав «іменинникам» міцного здоров'я, терпіння, достатку та благополуччя.

Також за сумлінну працю та високий професіоналізм голова Херсонської обласної ради вручив Почесні грамоти. Серед кращих:

Думінська Юлія – головний спеціаліст відділу діловодства та обліку звернень громадян – канцелярія апеляційного суду Херсонської області.

Конотоп Олена – провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ апеляційного суду Херсонської області.

Свердлик Владислав – старший розпорядник відділу служби судових розпорядників апеляційного суду Херсонської області.

Довідка. День працівників суду відзначають 15 грудня. Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День працівників суду» від 8 грудня 2000 року № 1318/2000.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон