Мешканці Чорнобаївки зможуть безпечно переходити дорогу

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Завдяки реалізації проекту «Встановлення транспортних та пішохідних світлофорів на автомобільній дорозі М-14 Одеса- Мелітополь-Новоазовськ в межах села Чорнобаївка», сьогодні у селі Чорнобаївка Білозерського району було встановлено світлофорні об'єкти. Загальна кошторисна вартість робіт: 1 280,391 тис.грн. Сума співфінансування з сільського бюджету – 368,270тис.грн. (30%).

Потреба у встановленні світлофорних об'єктів саме на цій ділянці викликана тим, що ця ділянка траси (1,5 км) є досить небезпечною!!!

З 2002 року на ній зафіксовано близько 20 випадків порушень правил дорожнього руху з боку водіїв та загинуло 4 дітей!!!

Але відтепер, з встановленням світлофорів, мешканці Чорнобаївки зможуть безпечно переходити автомобільну дорогу, яка розділяє село на дві частини: південну та північну, і має три офіційні пішохідні переходи.

В північній частині знаходяться дві школи та два дитячі садки, пошта, адміністрація сільської ради, контора ПОК «Зоря» та інші об'єкти соціально-культурної сфери.

Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон