Чому мовчить міська влада Херсона?

Ще у травні поточного року депутат Херсонської міськради від ПП «Об'єднання Самопоміч» Андрій Дмитрієв направив звернення до виконавчих органів владищодо необхідності облаштування сучасного дитячого майданчика в Херсонському яслах-садку № 34 комбінованого типу для дітей з вадами мовлення Херсонської міської ради.

Справа в тому, що до «Самопомочі» звернулися батьки дітей, які виховуються у цьому закладі та розповіли, що обладнання, яке існує на дитячому майданчику, особливо гірки, зараз створює небезпеку для життя та здоров'я дітлахів та має неестетичний вигляд.

Батьківський комітет просив у депутата від «Самопомочі» сприяння у придбанні за рахунок міського бюджету нових гойдалок, гірок, іншого розвиваючого обладнання.

Необхідна сума, за кошторисом, наданим батьківським комітетом - 31,5 тисяч гривень. На ці гроші планується придбати нове облаштування для дитячого майданчика в садку № 34 комбінованого типу для дітей з вадами мовлення.

Відповіді від міської влади на звернення депутата Дмитрієва поки не отримано...

Самопоміч-Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон