Андрій Гордєєв: для Херсонщини відкриття нового авіа-рейсу є вигідним бізнес-проектом

Вчора, 28 травня, міжнародний аеропорт «Херсон» вже традиційно зустрів водяною аркою перший чартерний рейс Анталія (Туреччини) – Херсон авіакомпанії Bravo Airways.

На відкритті нового рейсу був присутній голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, , який привітав гостей заходу: «Херсонщина тепер є більш доступною для бажаючих відвідати наш край. А курорти світу стають ближчими для жителів нашого регіону. Вітаю всіх з першим рейсом. Легкого злету та м'якої посадки!»

Після офіційної зустрічі літака, відбувся брифінг з очільниками обласної влади,комерційним директором авіакомпанії «Bravo Airway», директором департаменту «TPJ» з розвитку агенту мереж та представниками аеропорту.

Керівник департаменту розвитку туристичного оператора «Professional Group» Косинов Дмитро на брифінгу зазначив: «Приємно знаходитись тут разом з вами, і спостерігати за відкриттям нового чартерного вильоту з міста Херсон.

Дана програма стартувала у 2015 році у Кривому Розі. Пізніше приєдналося і ваше місто – це був виліт у Хургаду. Дуже приємно, що зараз ми продовжуємо співпрацю з аеропортом «Херсон».

Звичайно ми не будемо зупинятись винятково на літніх напрямках, також буде здійснюватись чартерна програма на зимові рейси,і подальша співпраця з партнерами нашого офіційного представництва компанії «Bravo Airways».

Також, хотілось би повідомити, що кожного року проходить нагородження ТОП-кращих агентів, з якими ми співпрацюємо. Дуже приємно спостерігати, що с кожним роком кількість агентів міста Херсон значно збільшується.»

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв зауважив, що: «Для Херсонщини відкриття нового рейсу є вигідним бізнес-проектом. Вже зараз, дивлячись на різноманіття літаків, хочеться продовжувати розвиток даної справи. Це є поштовхом, який дозволяє нам налагоджувати співпрацю з іншими авіакомпаніями.

Разом з цим, з'являється можливість виходити на Європейський рівень , та збільшувати кількість внутрішніх рейсів. Це чудова можливість розповісти всьому світу про наш херсонський край!»

За матеріалами Херсонської ОДА

Bravo Airway – українська авіакомпанія, яка функціонує з 2 квітня 2012 року. Основним видом її діяльності є пасажирські перевезення по регулярних та чартерних рейсах. Співпраця з міжнародним аеропортом «Херсон» є важливим інфраструктурним проектом для нашої області. Його реалізація здійснюється завдяки співпраці Обласної державної адміністрації, депутатів обласної ради та туристичного оператора «Professional Group».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон