Аграрна Херсонщина - визнаний рекордсмен

Про розвиток Херсонщини як аграрного краю, про здобутки й потреби нашого регіону говорили сьогодні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр агропромислового комплексу України Тарас Кутовий та керівництво області.

Розмова відбулася в рамках візиту на Херсонщину очільника уряду, в ході якої він відвідав Інститут зрошувального землеробства у селищі Наддніпрянському.

"Поточний рік - знаковий для України, - сказав пан Кутовий, - вітчизняні аграрії зібрали рекордний врожай. Такі здобутки сприяють розвитку держави".

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер зазначив, що розвиток аграрного сектору є одним з пріоритетних напрямів, які він визначає у своїй роботі.

"Успіхи українських аграріїв можуть бути значно більшими за наявності системної підтримки з боку влади на всіх рівнях. Запроваджуючи нові програми розвитку аграрного сектору, ми маємо розуміти: це насамперед інвестиції у майбутнє цілої держави. Аграрна Херсонщина - визнаний рекордсмен не тільки зі збору врожаїв, але й наявності людського потенціалу", - підкреслив Мангер.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон