Олександр Співаковський лідирує серед херсонських мажоритарників

Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила рейтинг депутатів-мажоритарників за показниками законодавчої роботи та активності у виборчих округах у серпні-вересні 2016 року.

За сукупністю цих показників серед народних депутатів, обраних від Херсонщини, лідирує Олександр Співаковський (виборчий округ № 182, місто Херсон).

У нього 23-тє місце у загальному рейтингу серед 105 депутатів-мажоритарників України, 15-те місце у рейтингу за законодавчу роботу і 44-те - за показниками роботи в окрузі.

У Сергія Хланя у загальному рейтингу мажоритарників 35-те місце, у Івана Вінника 79-те, у Федіра Негоя 96-те.

Як зазначає ОПОРА, вказаний період (серпень-вересень) зазвичай відзначається невисокою активністю народних обранців. У серпні парламентарі взагалі перебували у відпустці, пленарні засідання і робота в комітетах розпочалися тільки у вересні. У цей період депутати не були активними у вирішенні проблем громадян свого округу/області шляхом законотворчої діяльності.

З усього депутатського корпусу лише четверо парламентарів подали у вересні по одному законопроекту, що прямо стосується актуальних для їхніх виборців питань. Двоє з них з Херсонщини, це - Іван Вінник і Олександр Співаковський.

Нагадаємо, у 2016 році громадянська мережа ОПОРА здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах 24 областей України та міста Київ, який передбачає щомісячний комплексний аналіз діяльності 105 народних депутатів, обраних за мажоритарною складовою, у їхніх округах.

Більш детально з показниками роботи депутатів-мажоритарників за серпень-вересень 2016 року можна ознайомитися тут

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон