На Херсонщині знаходять і знищують боєприпаси

Вчора, 11 жовтня піротехніки ГУ ДСНС України у Херсонській області знищили 2 артилерійські снаряди часів Другої світової війни,що були знайдені на присадибній ділянці житлового сектору у с. Кучерське Борозенської сільради Великоолександрівського району.

І цього ж дня були виявлені ще боєприпаси часів минулих воєн. У першому випадку в районі 22 км автодороги Херсон – Керч в 500 метрах від дороги в Олешківському районі місцеві жителі виявили предмет схожий на мінометну міну.

А на території Цюрупинського лісомисливського господарства, неподалік від бази відпочинку «Лісовий хутір», місцеві жителі виявили ще 12 предметів схожих на вибухонебезпечні предмети - набої часів Другої світової війни.

Місця виявлення взяті під охорону співробітниками правоохоронних органів і направлені заявки на вилучення і знищення боєприпасів у групу піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон