У Херсоні "взують" всіх

Спеціалісти Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза» пропонують вигідну ціну на зимові шини саме для вашого автомобіля і безкоштовний шиномонтаж - тут "взують" авто всіх.

З першими заморозками водії поспішають «перевзути» свій транспортний засіб у зимові шини. І це зовсім не забаганка, а важлива необхідність, оскільки літні шини не забезпечать водієві і пасажирам безпечне пересування по трасі, вкритій снігом або ожеледицею.

Автошини, підібрані правильно по сезону, виступають гарантом комфорту при пересуванні автомобіля, оскільки вони виконують амортизуючу функцію та збільшують коефіцієнт зчеплення протектора з дорожним покриттям.

Тому офіційний сервісний центр Тойота у Херсоні «Авто-Плаза» своїм клієнтам пропонує величезний вибір якісних зимових шин від відомих світових виробників, які можна придбати за привабливими цінами.

Дізнатися вартість комплекту для Вашого автомобіля можна по телефону (0552) 415-415, або завітавши до нашого дилерського центру.

Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза»

P.S. При купівлі комплекту шин вартість шиномонтажу складе 1,2 грн з ПДВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон