У Херсоні презентують роман «Зазирни у мої сни»

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім.Б.Лавреньова, ХММГО «Вільне місто» та рекламна агенція «Цель» презентують роман Максима Кідрука «Зазирни у мої сни».

Максим Кідрук – відомий в Україні та за її межами письменник, автор першого українського технотрилера «Бот» відвідає Херсон з презентацією книги «Зазирни у мої сни».

«Зазирни у мої сни» — роман у жанрі містичного технотрилера українського письменника Макса Кідрука. Виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців. Книга з оригінальним сюжетом стала третьою в серії технотрилерів письменника. До цього світ вже побачили ще дві книги жанру: «Бот» та «Бот: Ґуаякільський парадокс».

У книзі розповідається про п'ятирічного хлопчика Тео, в якого під час операції на 36 секунд зупиняється серце. Хоч лікарям і вдалося витягнути хлопчика зі стану клінічної смерті, з хлопчиком після операції починає відбуватись щось надприродне.

Уві сні до нього навідується якась лиха сила. Родина намагається дізнатись, що ж не так із їх сином і звертається до лікарів. Але це «лихе» починає усвідомлювати, що за ним спостерігають.

Ідея книги появилась у Максима Кідрука після прочитання ним статті американського вченого Джека Л. Ґалланта, що першим зумів розкодувати нервові імпульси та відтворити те, що бачить людина. Це відкриття ознаменувалось можливістю «зазирнути людині у сон».

26 вересня 2016 року автор поїхав із романом «Зазирни у мої сни» в промо-тур, що розпочався в Рівному. Автор відвідає понад два десятки українських і низку німецьких міст протягом двох місяців.

Літературні критики та оглядачі позитивно сприйняли роман. Тетяна Трофименко зауважила професійний ріст автора в книзі та висловила впевненість у зайняття ним чільних позицій у сучасній українській літературі в майбутньому

В рамках всеукраїнського туру Макс Кідрук вже вдруге відвідає Херсон. 17 жовтня 2016 року у Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім.Б.Лавреньова (вул. Димитрова, 14а) о 17.00 відбудеться презентація роману «Зазирни у мої сни». Вхід – вільний.

Цього ж дня о 15.00 відбудеться прес-конференція для представників ЗМІ у приміщенні медіа-центру «ІРС-Херсон» (вул. Богородицька (Червонофлотська), 20). Запрошуємо усіх представників ЗМІ!

Організатором заходу є Євгенія Вірлич. Партнери: ХММГО «Вільне місто», Рекламне агентство «Цель» та Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім.Б.Лавреньова.

Запрошуємо до підтримки небайдужих мешканців міста, представників бізнесу із гарантованою інформаційною підтримкою.

Євгенія ВІРЛІЧ

chaklunka@i.ua 050-594-30-65; 097-314-38-70

Офіційний трейлер роману «Зазирни у мої сни»: https://www.youtube.com/watch?v=5sxeqOPAUBE.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон