Вшанували ветеранів держслужби Херсонщини

Вчора, 29 вересня у великому залі засідань Херсонської обласної ради відбулися урочисті збори первинної організації ветеранів облдержадміністраціїта обласної ради, присвячені Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветерана.

Перед початком зборів була проведена відеопрезентація відомостей про первинну організацію і ветерани отримали подарунки. Відкрила збори голова первинної організації ради ветеранів державних установ Херсонщини Ніна Трусова.

Вона проінформувала присутніх про зміни в складі первинної організації та вручила листи подяки активістам. А заступник голови ради Наталія Іваненко продемонструвала слайди про ветеранів організації, які мають професію вчитель.

Потім учасників зборів привітали заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Валентина Січова, перший заступник голови обласної ради Василь Зеленчук, член ЦК та Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ Наталія Фіца, голова Херсонської обласної організації ветеранів Віктор Куценко та інші.

Кращі активісти організації були нагороджені Почесними грамотами та Подяками голови ОДА та голови обласної ради.

На завершення урочистостей солісти Херсонської обласної філармонії Максим Лозовий, Любов Фогель, Заслужена артистка України Тетяна Григор'єва та Народна артистка України Наталія Лелеко подарували ветеранам свої кращі пісні.

Вшанування ветеранів державної служби стало доброю традицією у стінах Херсонської облдержадміністраціїї і служить не лише прикладом поваги до старших, але показовим моментом для молоді - так само наступні покоління будуть ставитися до вас...

Юрій АНІСІМОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон