Херсонські гандболістки повернули собі титул чемпіонів

Завершився фінал Спартакіади школярів України з гандболу серед дівчат 2000 року, який відбувся 15 - 18 вересня цього року в спорткомплексі Херсонського вищого училища фізичної культури.

Кращі команди з Вінницької, Дніпровської, Закарпатської, Київської, Львівської, Одеської та Херсонської областей, міста Києва зійшлися в боротьбі за звання чемпіона. Такі змагання проходять раз на чотири роки і носити титул чемпіонів України наступних чотири роки почесно і приємно.

Перемогу вибороли юні спортсменки Херсонського вищого училища фізичної культури!

У фінальній грі, в поєдинку зі своїми однолітками зі Львівської області, з перших хвилин захопивши ініціативу і повівши в рахунку, херсонки не дали суперницям шансів на перемогу. У важкому за напруженням пристрастей, на межі фізичних можливостей, не дивлячись на травми, отримані у грі, наші дівчата перемогли - 20:14.

Це - «золотий» подарунок до Дня міста Херсона нашої гандбольної Херсонщини. Це подарунок усім уболівальникам цієї видовищної гри! Це підсумок тривалих і наполегливих, кропітких тренувань. Учениці Херсонського вищого училища фізичної культури через 14 років знову повернули собі титул чемпіонів!

Друге місце, срібло - у Львівської команди, третє місце, бронза - команда Закарпаття.

Андрій ЯЦЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон