В Новій Каховці відбудеться «чистий четвер»

Вже традиційно у вересні Нова Каховка зустрічає День міста прибраними вулицями, привітним затишком паркової зони, ошатними садибами мешканців приватного сектору, впорядкованими прибудинковими територіями багатоквартирних будинків, пофарбованими дитячими та спортивними майданчиками, вибіленими бордюрами та стовбурами дерев.

Виконавчий комітет Новокаховської міської ради вдячний кожному, хто не чекаючи вказівок, знайшов час, аби заздалегідь прибрати власні, прилеглі та закріплені території.

15 вересня відбудеться «чистий четвер». Хотілося б в цей день бачити на прибудинкових територіях, територіях підприємств, установ, організацій не поодиноких громадян, яким дійсно небайдуже рідне місто, а великомасштабний вихід мешканців на свято чистоти і порядку.

Запрошуємо всю громаду взяти участь у заходах з благоустрою та санітарної очистки територій та підготувати рідне місто до свята.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон