Рятувальники Херсонщини вітають всіх з Днем знань!

Сьогодні в Україні свято – День знань. Воно особливе і для дітей, і для дорослих. Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

У цей день від всієї душі прийшли привітати своїх підшефних з Херсонської школи-інтернату ім..Т.Г.Шевченка і співробітники Головного управління ДСНС України у Херсонській області.

Вони також поздоровили і першокласників, і випускників та побажали всім успіхів у навчанні і щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. Шефи прийшли не з порожніми руками, а з подарунками для здоров'я. Баскетбольні і волейбольні м'ячі стануть у нагоді під час зайняття спортом як дівчаткам, так і хлопцям.

Представники Служби порятунку у теплій і дружній обстановці поспілкувалися зі своїми підшефними і зауважили, що якщо діти будуть гарно вчитися, то вони приїжджатимуть грати з ними у спортивні ігри. Слід зауважити, що рятувальники завжди підтримують своїх підшефних і не забувають вітати зі святами.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон