Олена Урсуленко відзначила «Таврійську зірку» Херсонського держуніверситету

Секретар Херсонської міської ради, голова територіальної організації партії "Солідарність" – Блок Петра Порошенка" Олена Урсуленко відзначила грамотамикращих гравців жіночої баскетбольної команди ХДУ «Таврійська зірка».

«Відроджувати жіночий баскетбол дуже важливо не тільки для нашого міста чи області, але й для всієї України. Команда «Таврійська зірка» росла на очах у всієї Херсонщини.

Завдяки своєму тренеру Давидову Олексію вони досягли успіхів, як на всеукраїнському, так і на європейському рівні.

Безумовно, була велика підтримка зі сторони херсонських підприємців і міської влади. Сьогодні це успішна команда, яка представляє нашу область на гідному рівні.

Новий депутатський корпус та міська влада багато робить для того, аби розвивати масові види спорту. Оскільки це запорука здоров'я наших дітей і завдяки спорту вони будуть розвиватися у різних напрямках», – зазначила Олена УРСУЛЕНКО.

БПП «Солідарність»

P.S. Херсонський державний університет приділяє багато уваги розвитку спорту та підтримує розвиток жіночого спорту. Діалог спортсменів і обмін культурами в рамках програми «Спорт юнайтед» продовжиться.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон