Олександр Співаковський: Перемогли тоді - переможемо і зараз!

Народний депутат України Олександр Співаковський привітав ветеранів зі святом Перемоги.

Дорогі наші ветерани!

Сьогодні ми відзначаємо вже 71-шу річницю Великої Перемоги, коли наш народ разом з іншими народами Європи у драматичній боротьбі врятував світ від смертельного мороку.

Проте скільки б ще років не відділяло нас від того світлого переможного дня, пам'ять про найстрашнішу війну людства та вдячність воїнам-визволителям житиме у наших серцях вічно.

Ми завжди з безмежною вдячністю згадуватимемо всіх, чиє життя забрала Друга світова війна, і складатимемо глибоку шану тим, хто зробив це світле свято Перемоги можливим.

Ви, наші дорогі захисники і визволителі, на своїх плечах винесли страшний тягар війни та підняли нашу країну з руїн у повоєнні роки. Дякуємо вам за подароване життя, за ваші мужність та звитягу, за силу і віру!

Для всіх прийдешніх поколінь українців ваш подвиг завжди буде невичерпним джерелом патріотизму і яскравим підтвердженням того, що навіть у найжорстокішій війні перемагає той, хто захищає свою землю. Перемогли тоді - переможемо і зараз!

Вітаючи зі святом Перемоги, щиро бажаю вам міцного здоров'я та довгих років життя у спокої та добробуті. Миру нам усім, любові та взаєморозуміння!

Народний депутат України Олександр Співаковський

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон