Народні депутати говорили про розвиток Херсонщини

На сьогоднішньому виїзному засіданні Комітету з питань бюджету народні депутати розглядають ряд питань, що мають безпосереднє відношення до розвитку Херсонщини.

Серед них: формування та виконання місцевих бюджетів області в умовах децентралізації у 2015 та 2016 роках; фінансове забезпечення будівництва, ремонту та реконструкції автомобільних доріг області.

Також на розгляді Комітету - питання про державну підтримку пріоритетних інвестиційних проектів Херсонської області, як складову економічного і соціального розвитку регіону. Тут йдеться про будівництво водопостачання смт.Комишани Комсомольського району м. Херсона; створення Південного регіонального центру променевої терапії на базі комунального закладу обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер»; реконструкція виробничих потужностей на державній установі «Виробничо - експериментальний Дніпровський осетровий рибовідтворювальний завод імені академіка С. Т. Артющика; реконструкція міжнародного аеропорту «Херсон; будівництво шляхопроводу по просп. Адмірала Сенявіна - вул. Залаегерсег у м. Херсоні.

Народні депутати обговорюють питання про стан та перспективи розвитку зрошення на Херсонщині, вирішення екологічних проблем Херсонської області, в тому числі реконструкція та будівництво очисних споруд, вивезення з території області та знищення безхазяйних непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин, підготовка до опалювального сезону у Херсонській області, зокрема у Генічеському районі, забезпечення житлом військовослужбовців Херсонської області, розміщення новостворених військових частин на території області.

Також у центрі уваги народних депутатів - питання фінансування заходів щодо утримання та розвитку лісомисливських господарств області за бюджетною програмою 2805060.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон