Рятувальники нагадують херсонцям правила безпеки на воді

Сьогодні, 19 лютого, співробітники Суворовського райвідділу ГУ ДСНС провели рейд на набережній м.Херсона.

Для організації профілактичної роботи обрали це місце не випадково. На набережній біля готелю «Фрегат» можна побачити і херсонців на прогулянці біля річки Дніпро; і дачників, які на катерах переправляються на другу сторону водойми; і, незалежно від пори року, любителів полювання за рибою.

З турботою про всі категорії присутніх на набережній рятувальники підходили до кожного зустрічного і вручали листівки та пам'ятки, в яких розміщені застереження щодо правил безпечної поведінки як на воді, так і на льоду.

Херсонці уважно слухали інформацію про кількість нещасних випадків на водних об'єктах міста та їх причини. І разом з рейдівцями доходили до спільного висновку, що основою всіх нещасть є власна людська необережність і нехтування правилами поведінки під час відпочинку чи риболовлі.

Шановні громадяни! Відповідальність за своє здоров'я і життя є запорукою безпеки. Пам'ятайте про те, що порятунок утопаючого у першу чергу в його руках. Не потрапляйте у складні життєві ситуації, дбайте про своїх дітей та будьте уважними до оточуючих.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон