Вже всі навчальні заклади Херсонщини переведені у режим карантину

Про це сьогодні, 18 січня, під час брифінгу повідомив начальник управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Євген Криницький.

Через високий поріг захворюваності близький до епідемії, рішенням оперативного штабу з реагування на ситуацію з розповсюдженням грипу та ГРВІ з 18 січня за для недопущення загострення епідеміологічної ситуації у всіх навчальних закладах Херсонської області введено режим дії карантину до 22 січня. Також обмежено проведення масових заходів.

Начальник управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Євген Криницький зазначив, що управління освіти і науки ОДА забезпечить ущільнення навчальних програм,тому не варто турбуватися про те, що учні відстануть від освітніх програм.

«Будуть додаткові заняття – навчально-виховних процес буде відбуватись у повному обсязі, - додав Євген Криницький. - ВНЗ ми рекомендуємо перенести здачу сесії». На сьогодні, серед хворих на грип мешканців Херсонщини, 31,6 % - це діти.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон