Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці улюблені всіма нами свята осяють ваші будинки радістю і дитячим сміхом, принесуть мир, добро і злагоду.


Рік, що відходить у минуле, для всіх нас був непростим, сповненим як перемог, так і складних випробувань. Та він був прожитий недарма.

Ми відкрили нові перспективи для місцевого самоврядування, обрали нову місцеву владу. Ми наполегливо розбудовували українську армію, закладали фундамент майбутнього економічного зростання, набували нового безцінного досвіду життя.

Та рік — надто малий проміжок часу, щоб змінити те, що нашаровувалося протягом десятиліть. Тому головні наші здобутки ще попереду. Спільними зусиллями ми здолаємо всі труднощі і перешкоди.

Найважливіше те, що ми були і залишаємося єдиними у своєму прагненні змінити життя у нашому спільному домі на краще.

Тож нехай Новий 2016-й рік стане нарешті часом здійснення наших мрій та задумів. Нехай мир, достаток та процвітання прийдуть на нашу землю.

Здоров'я всім, радості, віри та оптимізму! Будьте щасливі! Будьте успішні!

З Новим 2016 роком!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон