В Новій Каховці пройшли українські вечорниці

Ми живемо в складний і цікавий час. Дедалі частіше звертаємося до витоків нашої духовності і з жалем переконуємося, що багато втрачено, загублено, забуто.

Сьогодні, 13 листопада, у старшій групі НВК №2 Нової Каховки відбулося свято "Веселі вечорниці у тітки Солохи". Метою свята було формувати високих моральних переконань і чеснот через відродження народних звичаїв, традицій, через ознайомлення дітей з багатою скарбницею усної народної творчості.

В ході підготовки і під час проведення свята діти не тільки збагатили свої знанння про особливості і характер українського народу, його духовне багатство і культуру, його звичаї та обряди, а й відчули інтерес до всього рідного.

Все свято було пронизане любов'ю до рідного краю і України, патріотизмом і надією на те, що все у нас буде добре. З піснею у серці ми зможемо подолати труднощі та негаразди. Доки живе пісня – доти житиме Україна!

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон