Херсонці знають: Кров людська - не водиця

Херсонський Центр служби крові (один з усього двох (!) таких Центрів в Україні) вже передав для поранених в АТО 90 л. альбуміна , який є препаратом при втратах крові та опіках.

Днями Херсонський Центр служби крові передає ще 90 л. Вартість цієї БЕЗОПЛАТНОЇ допомоги, такої важливої у зоні АТО, – 522 тисячі гривень!

Але обладнання Херсонського Центру крові безнадійно застаріло. Зараз терміново потрібні 8-ми та 1-канальні дозатори для виявлення інфекцій. Придбавши їх, ми можемо допомогти запобігти помилок при обстеженні донорської крові, тим самим забезпечити її безпеку та якість, тож і безпеку тих, хто її конче потребує, у першу чергу - наші захисники!

Зробіть онлайн пожертву за посиланням на сайт Української біржі благодійності, де розміщено проект збору коштів фонду громади Херсона "Захист". З подробицями можна ознайомитися там же - https://ubb.org.ua/uk/project/1779/.

Пожертву можна зробити також перерахуванням -
Одержувач: МБФ «Українська Біржа Благодійності»
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ «Банк Кредит Дніпро»

Призначення платежу – благодійна допомога на проект "Безпеку - донорській крові!"

P.S. Зарахування своєї пожертви ви побачите через секунду на сайті УББ. Долучайтеся!!!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон