Олександр Гавриш: "Треба поважати право скадовчан на відпочинок"

Скадовський міський голова Гавриш О.В. запросив до спілкування власників розважальних закладів міста, кафе, барів, голів громадських формувань, представників РВ УМВС.

Олександр Васильович повідомив зібрання, що у місті діють Правила благоустрою міської громади, де чітко визначені норми збереження тиші у місті. Саме напередодні курортного сезону проводиться ця зустріч з метою дотримання Правил - наприклад: після 22,00 год. музика у закладах має бути чутною лише їх відвідувачам. Всі присутні на зборах отримали пам'ятки з витягами норм діючої правової бази.

Поряд з цим міський голова зазначив, що рішенням виконавчого комітету громадські формування з дотримання правопорядку нині наділені повноваженнями по складанню протоколів з адміністративних правопорушень. Отже, під час чергування громадські активісти можуть зафіксувати порушення звукового режиму, недоліки з благоустрою та ін. Та вчасно відреагувати на дані прояви. Саме це стане оцінкою роботи формувань.

"Треба орієнтуватись на профіль міста курорту, де оздоровлюються переважно діти. Хотілося б щоб заклади громадського харчування були доступні для родинного відпочинку, залишаючи приємні згадки про якість та вартість послуг. Поки що, це лише бачення. Діяльність громадських закладав немає перешкоджати звичайному ритму життя у місті, особливо у нічний час - треба поважати право скадовчан на відпочинок",- зауважив Олександр Гавриш.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон