Демобілізовані військовослужбовці отримають всебічну допомогу – губернатор Херсонщини

Президентом України Петром Порошенком під час останньої наради було поставлено чітке завдання – максимально ефективно зустріти демобілізованих військовослужбовців, надати їм всебічну допомогу, - наголосив голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов під час виїзного засідання Ради оборони Херсонської області, яке проходить у Скадовську.

Так, очільник області зазначив, що, перш за все, демобілізовані мають пройти медичне обстеження. Більш того, планується запровадження восьмиденного карантину.

Необхідно створити так зване «єдине вікно», головною функцією якого буде максимальне обслуговування за всіма напрямками. Це і медичні послуги, і працевлаштування, і забезпечення соціальними гарантіями, - підкреслив Андрій Путілов.

Окрім того, головою облдержадміністрації також було зазначено, що для демобілізованих розроблена спеціальна дорожня карта, де будуть чітко вказано перелік соціальних послуг, які можуть отримати військовослужбовці, та місцезнаходження відповідних структур.

Зам. нач. відділу оперативної інформації ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон