Херсонщина: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

29 грудня з 12:00 в результаті погіршення погодних умов, пов'язаних з сильним снігопадом, вітром, хуртовиною, а також через хаотичний рух учасників дорожнього руху на двох напрямках сталося порушення автомобільного сполучення.

Так, з 16:00 на автошляху за напрямком Одеса – Мелітополь – Новоазовськ між селами Посад – Покровське та Чорнобаївка сталося одностороннє скупчення близько 380 транспортних засобів протяжністю близько 20 км. Станом на ранок 30 грудня розчищено 18 км траси, з снігових заметів вилучено близько 330 одиниць техніки та 640 осіб. Роботи на цьому напрямку тривають. Рух відновлено у реверсному режимі.

На автошляху сполученням Одеса – Мелітополь – Новоазовськ між селами Дар'ївка та Тягінка сталося скупчення близько 175 транспортних засобів протяжністю близько 15 км. Станом на ранок 30 грудня розчищено 13 км траси, з снігових заметів вилучено близько 160 одиниць техніки та 200 осіб. Роботи на цій ділянці тривають. Рух відновлено у реверсному режимі.

Загалом за останню добу пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС області здійснено 42 виїзди для надання допомоги населенню та аварійним службам по вилученню автомобілів зі снігових заметів з узбіч автошляхів. Вилучено 490 транспортних засобів, у тому числі 34 автобуси. Надано допомогу 840 людям, серед яких 3 вагітним жінкам та 120 дітям.

Для ліквідації наслідків негоди по області залучено від ГУ ДСНС 20 одиниць техніки та 71 чоловік особового складу, від облавтодору 56 одиниць техніки та 135 працівників, від державтоінспекції залучено 5 одиниць техніки та 10 чоловік особового складу.

30 грудня на автошляхах в обласному центрі та по області продовжують працювати рятувальники та інші екстрені служби.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон