В Північно-Кримському каналі на Херсонщині вже потонуло 3 людини

Незважаючи на те, що купатись в каналах суворо заборонено, громадяни продовжують ризикувати, як наслідок – лише в серпні з Північно-Кримського каналу вилучено тіла 3 осіб.

Управління ДСНС України у Херсонській області повідомляє, що 8 серпня о 15:19 до рятувальників Каховської служби ДСНС звернулись працівники райвідділу міліції з приводу допомоги у пошуках чоловіка, який за попередніми даними зник у районі зрошувального каналу Р-1 поблизу с. Коробки. Були організовані пошуки, до яких залучені і інші сили.

9 серпня о 04:43 на пульт зв'язку пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення від чергового диспетчера Каховського управління міжрайводгоспу, що в районі с. Новокам'янка в каналі Р-1 охоронцем знайдено тіло чоловіка. За попередніми даними загиблий 1966 р. н. мешканець м. Миколаїв. Тіло направлено для проведення судмедекспертизи. Всі обставини надзвичайної події з'ясовуються.

У місці, де виявлено чоловіка, глибина незначна – лишень 1,5 м. Проте через різкий перепад температур: у повітрі до +40, вода ж у каналах значно холодніша, у людини із слабким здоров'ям таке купання може спровокувати приступ з летальним наслідком. І течія в каналах досить сильна. До того ж вони для купання не пристосовані.

За матеріалами Управління ДСНС України
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон