Нардеп від Херсонщини розбився на чужій машині

Херсонщина, нардеп, аварія
Вчора, 15 листопада народний депутат від партії «Слуга народу» з Херсонщини Олексій Ковальов пеотрапив у автотрощу на автомобілі «Mercedes-Benz», який не вказаний в його декларації про доходи.

Аварія сталася на автошляху Київ-Одеса, біля повороту до с. Хлепче, де "Мерседес" зіштовхнулися вантажний «MAN». За кермом легковика був 32-річний народний депутат від Херсонщини Олексій Ковальов.

Як видно з оперативних фото, «Мерседес» передньою частиною заїхав під фуру.

За даними поліції, з місця ДТП водія доправили до лікарні.Серйозних травм нардеп не отримав - спрацювала подушка безпеки "Мерседеса". Після медичного огляду лікарі відпустили його додому. Водієві «МАНу» 52 роки, він також не постраждав. Обставини автотрощі з'ясовує Державне бюро розслідувань.

У партії «Слуга народу» підтвердили факт ДТП, одним з учасників якої був народний депутат Олексій Ковальов: «На щастя, в цьому інциденті постраждав лише метал. Олексій Ковальов звернувся до Білоцерківської лікарні, де йому було діагностовано незначні травми.

Також він з власної ініціативи здав усі необхідні аналізи на вміст в організмі заборонених речовин, щоб зняти в подальшому будь-які маніпуляції стосовно цього інциденту. Результати показали, що алкоголю, чи наркотичних речовин в крові депутата не виявлено», - йдеться у повідомленні.

На даний час, за словами прессекретарки партії, конфлікт між водіями відсутній, обидві сторони ДТП не мають претензій одна до одної.

«Стосовно автомобіля, в якому перебував Олексій Ковальов, то він перебуває в користуванні народного депутата. Інформація про це буде вказана ним у декларації про доходи за 2021 рік, яка, відповідно до вимог закону, подається в першій половині наступного року», - сказано у повідомленні.

Як повідомляють джерела МОСТа, автомобіль зареєстрований на людину, що мешкає у місту Гола Пристань, у провулку Торговому 24а.
За цією адремою зареєстрований батько нардепа Іван Ковальов.

За матеріалами МОСТ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон