У селі на Херсонщині завелися конопляні барони

конопля, вирощування, поліція
Оригінальну підготовку до курортного сезону розгорнув мешканець села Новософіївка біля чорноморського узбережжя Херсонщини, повідомляє Голос України.

28-річний селянин на дрібниці не розмінювався: виставив у полі три теплиці, де під плівкою зростали 6 484 кущі "елітних" сортів конопель. Якби йому вдалося зібрати та продати "врожай", його вартість перевищила б 17 мільйонів гривень.

За майбутнім багатством власник дбайливо доглядав: облаштував у теплицях крапельне зрошення та найняв сторожа - односельця. Котрий робив вигляд, що обробляє свою ділянку із редискою та помідорами, а насправді пильно приглядався, чи не наближається до конопель хтось сторонній. І на тому справа не закінчилася: у невеличкому селі під час операції за участю восьми сищиків виявили ще дві плантації конопель - на 31 та 48 кущів. Менша посадка знаходилася просто за будинком власника, більша - також у теплиці.

Прикметно, що троє місцевих наркоплантаторів раніше не мали проблем із законом і самі не вживали ні марихуану, ні гашиш. А нарковмісні рослини плекали, сподіваючись добре заробити на їх збуті.

У Скадовському відділі Національної поліції не виключають, що всі троє "конопляних баронів" планували збути свій товар одному й тому ж покупцеві. І вже той мав розповсюджувати марихуану по прибережним оздоровницям, дискотекам та нічним клубам. Однак цю версію ще належить перевірити, оскільки наркоплантатори про імовірного спільника не прохопилися ані словом. Поки що можна бути впевненим лише в одному: вилучені коноплі спалять, і відпочивальники солодким димом не труїтимуться.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон