На Херсонщині упіймали "мінера" залізничної станції

замінування, сірогози, поліція
На Херсонщині до поліції після 20:00 19 квітня надійшов дзвінок від невідомого чоловіка. Він розповів, що залізнична станція Сірогози замінована, після чого кинув слухавку.

На місце події одразу направили слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 (с. Іванівка) Генічеського районного відділу поліції та працівників ДСНС. Територію станції ретельно обстежили, вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено, повідомлення виявилося неправдивим.

Паралельно з цим працівники поліції працювали над встановленням особи псевдомінера. Упродовж 30 хвилин правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявися 30-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини та погрози працівнику правоохоронного органу. Також встановлено, що кілька днів тому працівники поліції склали у відношенні чоловіка адміністративний протокол за керування автомобілем у нетверезому стані.

Нині призначено низку експертиз, в тому числі фоноскопічну. Збирається необхідна доказова база. Відкрите кримінальне провадження за ст.259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України.

Фото ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон