У Херсоні в супермаркеті спіймали ласунку

супермаркет, крадійка, дівчина
Невідомо, що саме змусило школярку піти на крадіжку, - чи то скрута, чи бажання щось комусь довести, чи, можливо, якийсь черговий челендж у соціальних мережах.

В одному із мережевих супермаркетів, що розташований у центральній частині Херсона, охорона ледь не на гарячому заскочила малолітню злодюжку. Охайно вдягнена дівчинка, якій на вигляд років 12, хотіла винести з магазину солодощі (на фото), не розрахувавшись. Тобто вкрасти.

Пронести їх вона намагалась у невеличкому пластиковому кейсі для зошитів. Охоронці солодощі вилучили і сказали, аби дитина зателефонувала мамі. Дівчинка сказала, що гроші на рахунку відсутні і розплакалась. Тоді охорона запропонувала викликати поліцію.

Один зі свідків цього інциденту запропонував розрахуватись за шоколадки, які дівчинка намагалась поцупити. Але від до допомоги дитина відмовилась.

За словами охоронців, це вже далеко не перший раз, коли саме цю школярку ловили на спробах винести з магазину щось солоденьке. Як і минулі рази, все завершилось профілактичною бесідою та обіцянками підлітка більше такого не робити.

Олена ПІМЕНОВА
Фото Сергія Букача
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон