В Херсонській області затримали чоловіка та жінку, що пограбували дівчину

грабіж, олешки, дівчина

Злочин стався ввечері в районному центрі. 19-річна дівчина поверталася додому, раптом до неї підбігли чоловік та жінка. Один схопив потерпілу за руки, а інша відібрала у жертви телефон і сумку з документами. Після чого невідомі втекли. На розкриття злочину олешківськимполіцейським знадобилося година.

За словами начальника Олешківського відділення поліції Вадима Ковальчука, поліцейські опитали потерпілу і встановилиприкмети підозрюваних. На пошуки грабіжників негайно орієнтували працівників груп швидкого реагування районного підрозділу поліції. Через годинуоперативники затримали зловмисників на одній із вулиць міста.

Ними виявились 35-річний раніше судимий місцевий житель та його 30-річна подруга. Підозрюваних доставили у відділення поліції, де вони зізнались у скоєному злочині і розповіли про всі обставини. Викрадені речі вилучені та після проведення слідчих дій будуть повернуті власниці.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон