Генічеські таксисти вирішили не платити кримінальні побори

Сьогодні на залізничному вокзалі селища Новоолексіївка Геніческьго району Херсонської області відбулися збори місцевих таксистів.

На них було прийнято рішення більше не платити побори на користь місцевого кримінального авторитету Стаса Макіївського, «за сумісництвом найбільшого землевласника Генічеського району Херсонської області».

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив Яранцев Євгеній.

Висловити свою підтримку Новоолексіївським таксистам прибули представники громадських формувань «Айдар» і «Аскер». Лідер місцевих ветеранів російсько-української війни Енвер Веліляєв запевнив присутніх в тому, що будь-які силові акції з боку криміналу щодо повсталих підприємців, у разі бездіяльності правоохоронних органів, будуть жорстко присікати. Він закликав усіх страждаючих від рекету бізнесменів Генічеського району до опору.

Вдень «повстання таксистів» в Генічеському районі отримало своє продовження. Кримінал для придушення повстання підтягує тітушек, але бійці «Айдара» і «Аскера» обіцяють не допустити силових акцій щодо підприємців, які відмовляються платити побори.

Джерело

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон