На Херсонщині жахлива ДТП

15 вересня о 10:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового відділу національної поліції м.Олешки про необхідність надання допомоги по вилученню людини з автомобіля,що потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

За вказаною адресою – на 254 км автодороги Херсон-Мелітополь на території Олешківського району – було відправлено 1-е відділення чергового караулу 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце надзвичайної події рятувальники з'ясували обставини аварії.

41-річний водій ВАЗ-2107 намагався обігнати КамАЗ і виїхав на зустрічну смугу, але маневр не вдався через те, що йому назустріч швидко рухалася інша машина. Тоді чоловік повернувся на свою смугу руху і правим крилом в'їхав в колесо КамАЗа. У результаті аварії травмувалася його дружина і донька.

Третя пасажирка загинула на місці трагедії, а її тіло затиснуло в салоні «Жигулів». Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць розрізали кузов автомобіля і дістали тіло загиблої людини.

Всі учасники дорожньо-транспортної пригоди є уродженцями Миколаївської області.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон