У Херсоні діти з інвалідністю продемонстрували свої таланти

херсон, діти, актори
У Херсонському облмуздрамтеатрі імені Куліша гучно та весело як ніколи. Саме тут у перший день зими влаштували проведення інклюзивної події під назвою «Творчість без кордонів». А присвячена вона Міжнародному дню людей з інвалідністю.

Попри чималу кількість глядачів, особливі артисти трималися на сцені впевнено і виконали не один музичний номер. І звичайно ж інклюзивна подія не обійшлась без показу вистави «Задерикуватий півень» від учасників інклюзивного театру «Звичайна роль – особливий актор».

Керівник театру Олександр Книга запевняє, діти з інвалідністю – наші мотиватори, адже задля їх усмішки батьки та благодійники ладні на нові звершення.

Більше того, діти та їх батьки мали змогу не лише заявити про себе на сцені, а й поспостерігати за грою професіоналів з глядацької зали.

Захід не обійшовся і без уваги представників обласної та міської влади. Тож вони звернулись до батьків та дітей з теплими словами.

Сюжет Херсон плюс
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон