Херсонська обласна рада підтримує розвиток боксу та інших видів спорту

Херсонська, обласна, рада
Херсонська обласна рада пропонує невелике інтерв’ю з директором КЗ ХОР «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Дмитром Оболєнцевим:

- Дмитро Миколайович, Ви 28 листопада очолили КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради. Розкажіть більше про заклад?

Три роки тому було створено комунальну обласну школу. Протягом цього часу вона переживала процес становлення і наприкінці листопада 2021 року була перейменована на КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради. Також школа продовжує співпрацювати із ФСО «Україна».

- Які види спорту представлені в ОКДЮСШ?

У нашій школі представлені такі види спорту як: кульова стрільба, кіокушин БуДо карате, тайський бокс, легка атлетика та найбільше відділення – це відділення боксу.

- Розкажіть про останні досягнення Ваших вихованців.

У грудні у Польщі відбувся чемпіонат Європи з кіокушин карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих у розділі «куміте» та «ката». У змаганнях брали участь вихованці новокаховського КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту», тренер Олег Жиров.

За підсумками чемпіонату наші спортсмени здобули 7 золотих, 2 срібних та 3 бронзові медалі. Крім того, на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, що відбувся у жовтні, у Чорногорії, вихованка ОКДЮСШ Катерина Боднарчук стала бронзовим призером змагань. Також у грудні відбувся чемпіонат України з кульової стрільби, де представники нашої школи посіли 4 загальнокомандне місце.

- Ким фінансується ОКДЮСШ?

КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» фінансується з обласного бюджету. Хочу подякувати керівництву Херсонської обласної ради та Херсонській обласній державній адміністрації за плідну співпрацю та постійну підтримку.

- Поділіться планами на рік.

– У майбутньому ми докладемо максимум зусиль, аби вихованці нашої школи показали гідні результати не лише на обласних та всеукраїнських змаганнях, а також на змаганнях європейського та світового рівнів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон