У Генічеському районі нагородили найкращих випускників 2021 року

Генічеськ, нагорода, Черепаха
Вчора, 5 серпня у художньому салоні центру культури і дозвілля Генічеської міської ради відбулося справжнє свято для випускників - урочисте нагородження переможців «Премії Альберта Черепахи».

Більш ніж 100 пакетів документів надійшло на адресу фонду Альберта Черепахи в цьому році. З усієї кількості заявок необхідно було обрати лише п’ять переможців, тому вибір був дуже важким.

Прийнявши до уваги усі досягнення номінантів, Альберт Вікторович вирішив розширити призовий фонд та нагородити ще двох дітей заохочувальними преміями у розмірі 1500грн та 2000 гривень.


Отже, «Премію Альберта Черепахи» цього року отримали:

- випускниця Генічеської ЗОШ №1 – Бєлік Софія 5000грн – золота медаль
- випускниця Генічеської ЗОШ №1 – Сузанська Дар’я 5000грн –золота медаль
- випускниця Генічеської ЗОШ №1 – Ісадкова Олександра 5000грн. – золота медаль
- випускник Генічеського ліцею – Асанов Ельдар 5000грн. –золота медаль
- випускник Генічеського ліцею – Романенко Ілля 5000грн. – золота медаль
- випускник Генічеської ЗОШ №3 - Якушев Нікіта 2000грн. – срібна медаль
- випускник Генічеської ЗОШ №1 - Сліпченко Микита 1500грн. – за особливі досягнення у вивченні окремих предметів, творчий та креативний підхід до оформлення пакету документів на конкурс «Премія Черепахи».

Всі переможці відомі у Генічеську та області своїми успіхами і досягненнями і керуються авторитетом серед педагогів та товаришів. Це підтверджують їх численні грамоти, подяки й дипломи за навчальні, спортивні та культурні досягнення.

Нагородження проводили особисто засновник фонду Черепаха Альберт Вікторович та виконавчий директор фонду Дар’я Євстратова.

«Моя ціль – привернути увагу дітей на важливість відмінного навчання, тому що тільки так можливо отримати гідний шлях у подальшому житті!

Велика шана та низький уклін батькам та педагогам, які приклали чимало зусиль, щоб виховати таких талановитих та цілеспрямованих дітей!» - наголошує Альберт ЧЕРЕПАХА.

За матеріалами Благодійного фонду Альберта Черепахи
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон