Студенти ХДУ підтримали дітей-переселенців з Донецької та Луганської областей

Напередодні Дня святого Валентина на факультеті дошкільної та початкової освіти відбувся волонтерський ярмарок «Студенти – дітям із зони АТО». Благодійну акцію ініціювала та провела студентська рада факультету.

Варто зазначити, що вже не вперше студенти ФДПО влаштовують подібні заходи. Тож і цього разу молодь активно долучилася до організації доброчинної акції. Волонтери пропонували всім охочим кондитерські вироби власного приготування, яскраві листівки і, звісно, неодмінний атрибут свята усіх закоханих – валентинки. І кожний, хто їх придбав, отримав цікаві побажання та веселі поради.

Протягом дня на факультеті панував гарний настрій, а смачні солодощі та власноруч зроблені сердечки-листівки прийшлися до душі не тільки студентам і викладачам факультету дошкільної та початкової освіти, а й всього університету. До того ж, піднесеній атмосфері ярмарку сприяло щире бажання студентів підтримати дітей із зони АТО, які як ніхто інший потребують уваги та любові.

Всі кошти, зібрані під час волонтерського ярмарку «Студенти – дітям із зони АТО», будуть спрямовані на допомогу дітям вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей. А самі студенти зазначили, що добрі справи завжди їх надихають, а ще вони пам'ятають гасло: аби змінити світ на краще, треба починати з себе!

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон