З Херсона «Владислав Ковальов» відправився на фронт

Минулої суботи на площі Свободи в Херсоні проводжали до зони антитерористичної операції на сході країни реанімаційного автомобіля, який назвали в пам'ять загиблого бійця батальйону «Херсон» хірурга Владислава Ковальова

Цей медичний автомобіль був подарований Херсонщині колективом програми «Хоробрі серця» каналу 1+1 в пам'ять про загиблого героя. Опікувалися організацією укомплектування та відправки автомобіля обласна державна адміністрація та комунальне підприємство «Оберіг», яке очолює Вікторія Вагнєр, вдова Владислава Ковальова.

До складу екіпажу входять лікар-хірург, медбрат, а також два водії, які були бойовими побратимами Владислава Ковальова. Командир батальйону «Херсон» Ігор Буша ( на фото) ще раз підкреслив важливість роботи медиків, які рятують життя військових.

«Цей реанімобіль призначений для захисту і збереження життя кожного українського військового, який зараз боронить незалежність держави. І ми вдячні всім небайдужим громадянам, які, попри тяжке становище в країні, відгукнулися задля допомоги захисникам Вітчизни», - сказала Вікторія Вагнєр.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон