Запрошуємо на службу в міліцію!

Цюрупинським районним центром занятості спільно із районним відділом РВ УМВС для учнів-випускників міських шкіл регулярно проводяться презентації професії «міліціонер». Так, на минулому тижні до райвідділу завітали учні Цюрупинської гімназії.

Працівники райвідділу поспілкувались з підлітками на звичайні для них теми: розповіли про шкідливі, а інколи, й трагічні наслідки вживання наркотичних речовин, не обминули й питань стосовно шкоди та вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та недопущення вчинення правопорушень неповнолітніми. Учні мали змогу ознайомитися зі зброєю, що використовують в міліції, з ізолятором тимчасового утримання, з роботою чергової частини.

Правоохоронці не обминули увагою питання вступу до вищих навчальних закладів системи МВС та подальшої служби в поліції. Виступаючи перед гімназистами, начальник райвідділу УМВС підполковник міліції Володимир Солодкий зазначив, що такі екскурсії допомагають школярам не лише підвищити свій загальноосвітній та культурний рівень, а й більше дізнатися про роботу міліції, що крім інших чинників, сприяє профілактиці скоєння злочинів неповнолітніми.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон