Разом з феєрверками розкидуємось і грошима, і порядністю

Перший заступник міського голови Каховки П.Пуляєв просить міліцію звернути увагу на численні протиправні дії громадян, які, попри всі заборони, продовжують використовувати феєрверки.

Останньою краплею, що спонукала його до такого звернення, став випадок минулої суботи, коли в районі Каховської школи мистецтв та в центрі міста феєрверки не вщухали близько 20 хвилин. А вже за кілька годин навіть до Одеси дійшли плітки, що в Каховці розпочалися бойові дії.

Цей факт хтось, можливо, й сприйме як кумедний. Але варто згадати, що саме в суботу сталися трагічні події в Маріуполі. «Зрозуміло, що люди залишаються людьми, і багато хто навіть у найсумніші для країни часи не відмовляється від гучних відзначень якихось особистих чи сімейних свят, — зазначає П.Пуляєв, — але останній випадок виходить за всі межі не те що громадянської свідомості, а хоча б елементарної совісності. Розуміючи, скільки можуть коштувати майже півгодини «запуску грошей в небо», можна зробити висновок, що когось із земляків загальноукраїнська криза не торкнулася. Тоді б краще передали ці гроші на допомогу біженцям чи воїнам, які зараз ризикують собою в АТО заради нашого миру і спокою. Ну, якщо на таких осіб читання моралей ніяк не впливає, то сподіватимемось, що наша міліція буде пильнішою, аби у майбутньому порушники не залишилися без відповідальності».

Каховська Зоря

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон