Чому в Скадовську вдень горять вуличні ліхтарі

Про це говорили на робочій нараді у міського голови Скадовська Олександра Гавриша, де розробляли оперативні заходи щодо боротьби з підтопленням міста дощовими водами.

Боротьба з загрозою підтоплення ведеться в Скадовську системно і постійно, буквально напередодні недавніх дощів було проведення чищення дренажних систем, в які жителі міста активно складають пакети з сміттям. Олександр Гавриш на нараді окремо подякував комунальним службам за роботу у вихідні, оперативне відпрацювання викликів аварійної служби.

Роз'яснили на нараді у мера – чому ж горіло локально вуличне освітлення в Скадовську в денний час. Виявляється деякі міні - станції перекачування стоків заживлені електричним струмом від мережі вуличного освітлення, яка працює лише вночі. Цього об'єму роботи насосів вистачало за звичайних умов. Але під час недавнього тривалого дощу необхідно було їх вмикати і вдень, тому лінії освітлення було ввімкнено вдень для забезпечення роботи насосів.

Боротьба з підтопленням буде систематично проводитися в Скадовську і надалі, - запевнив міський голова Олександр Гавриш, - головне, щоб і самі жителі міста були активними у цій спільній роботі - не забивали сміттям дренажні системи, водопровідні колодязі та стічні труби.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон