На Херсонщині дороги відкриті в усіх напрямках

У Херсонській області дороги відкриті в усіх напрямках. Але прохання до водіїв: пильнуйте за ситуацією в Україні

Хоча сильні снігопади залишили територію Херсонщини, зима ще впевнено утримує свої позиції. І це означає, що за відлигою знову прийдуть морози, а з ними ожеледь і сніг. Ще декілька днів тому служба порятунку 101 надавала допомогу населенню, що потребувало її в першу чергу: дітям, породіллям, людям похилого віку.

Але трапляються випадки, коли громадяни не усвідомлюють рівня загрози своєму життю і більше переймаються власним транспортом та майном в ньому. Таким громадянам нагадуємо, що Служба порятунку 101 покликана рятувати, перш за все, життя і здоров»я кожної людини. Це – пріоритет.

Звертаємося з проханням до громадян: не ігнорувати попередження про утворення заметів на дорогах та слідкувати за прогнозами погоди. Адже ваша безпека залежить, перш за все, від вашого свідомого ставлення до власної безпеки. У разі сильних снігопадів, заметілей, утримайтесь від дальніх поїздок як громадським, так і особистим транспортом. Виходьте з будинків лише у виняткових випадках.

Служба порятунку наголошує: шановні громадяни, будьте пильними під час ожеледиці, пам'ятайте про власну безпеку. Простіше уникнути біди, аніж боротися з її наслідками.

Пам'ятайте, що ваша безпека та безпека ваших близьких залежить, в першу чергу, від вас. Не нехтуйте правилами обережності, навчайте цьому своїх дітей!

Головне управління ДСНС України у Херсонські області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон