Волонтерський фонд «Форест»: в окрузі № 186 лідирує Устинов

Останнім часом на сторінках преси з'явилося чимало соціологічних досліджень відомих чи не дуже агенцій, інститутів та корпорацій. Чи можна їм довіряти, виборці вирішать самі...

Примітно, але кожен з так званих дослідницьких інститутів дає абсолютно різні дані. Напевно, в залежності від того, хто гроші платить. Не довіряючи подібним «експертам», ініціативний волонтерський фонд «Форест» вирішив сам перевірити: які ж шанси кандидатів-мажоритарників на перемогу у своєму окрузі.

Система збору інформації була проста. Група молодих хлопців і дівчат розділилася на дві команди: одні обдзвонювали мешканців області за телефоном, інші «опитували на місцях». Тобто друга група зупиняла людей на вулиці і, показуючи фотографії кандидатів, намагалася з'ясувати рівень впізнаваності претендента і відсоток народної симпатії до нього.

Після обробки отриманих таким шляхом даних, стало зрозуміло, що в 186 виборчому окрузі визначився лідер - молодий і перспективний політик Єгор Устинов.

Це й не дивно - про те, що у Єгора Устинова є всі шанси далеко відірватися від конкурентів і перемогти навіть у самій жорсткій передвиборчій гонці, експерти говорили ще задовго до перших імовірних результатів, отриманих шляхом соцопитувань.

Єгор Устинов освічений, має великий досвід управління, в тому числі і на держслужбі, і, напевно, велику роль зіграло його перебування на посаді голови Скадовської РДА. Треба зазначити, що і негативні відгуки його недругів зіграли на руку Устинову - багато хто захотів перевірити, чи такий він є насправді. А, приємно здивувавшись розважливому і привабливому 32-річному політику, люди почали відверто симпатизувати Єгору Устинову, що і призвело до такого результату.

Волонтерський фонд «Форест»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон